Kyle Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Witajcie wszyscy,poszperałem już trochę w necie, jednak cały czas mam problem ze znalezieniem nieużywanej przedniej tarczy od motocykla Yamaha YZF r125 z rocznika 2009. Jakby ktoś znał jakąś stronkę z częściami/firmę, która sprzedaje takie do 400zł, byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam,Kyle Edytowane 4 Września 2015 przez Kyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Próbowałeś pytać w moto125.pl ? Skądinąd dostępność i ceny części do tego wynalazku to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Już patrzyłem, jednak niestety ta cena (5 stówek) jest zbyt wysoka :/ . Trudno, najwyżej będę musiał zadowolić się jakąś używaną, bo faktycznie z dostępnością jest ciężko. Dzięki za chęci ;) Pozdrawiam,Kyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Poszukaj na ebay. W Pl rynek 125 dopiero się rozwija Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Jakby ktoś potrzebował info, ostatecznie kupiłem tarczę Wave firmy Galfer ze strony shop.mieloch.pl .Dziękuję za odpowiedzi, temat do zamknięcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi