DzikiDzik Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Cześć!Posiadam Jawe 350 634-7 instalacja oczywiście 6V. Mam dość dziwny i nietypowy problem, ponieważ niekiedy przy około 4 tysiącach obrotów zaczyna ją dławić i zaczyna świecić lampka od akumulatora, ale wystarczy ze wyjmę i włożę kluczyk do stacyjki i problem znika. Czy ma ktoś jakiś pomysł w czym może być problem ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 wiem że zabłysnę błyskotliwością ale w stacyjce :D ? wywal stacyjkę pozwieraj przewody na pozycje włączony zapłon i się przejedź i sprawdź czy wszystko jest ok Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrx95 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Wejdź na jawacz.pl i tam się popytaj.Wiem tyle, że świecąca się lampka od akumulatora, może oznaczać problemy z regulatorem, i coś może być w prądnicy. Lub też coś żre Ci prąd, gdzieś jakieś zwarci czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi