Cube Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Siema !Mam wspaniala mz es 250/2 trophy jedynym jej mankamentem jest brak kierukowskazow. Czy do tego modelu sa do dokupienia orginalne kierunki czy trzeba kombinowac z innymi? jakie przeryczacze sa potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Jak najbardziej, ze sa oryginalne. Tylko baaaaardzo ciezko je dostac. Mocowane sa w kierownicy i sa dwustronnego dzialania. Przerywacz 6V, zarowki paluszki 6V/21W lub zblizone mocowo. Wylacznik kierunkowskazow mocuje sie z prawej strony, bo z lewej jest przelacznik swiatel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Ja mam jaskółeczkę z 62 roku, miałem kiedyś w niej kierunki, ale przy okazji remontu wywaliłem je tzn. komuś oddałem. 6V instalacja + kierunkowskazy to nie najleprze rozwiązanie, miałem wieczne jaja ze światłami i ładowaniem, a kierunki świeciły tak słabo, że i tak w dzień nie było ich widać. Ganiam bez kierunków i majestatycznie pokazuję rączką gdzie skręcam. Nie tęsknię za kierunkami. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cube Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 A co z policja?? nie czepia sie do jazdy bez kierunkow?? wystarczy im wskazanie zmany kierunku jazdy ręką ........... oni lubia sie czepiac i wyszukiwac preketstow do wciskania madatow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2004 A co z policja?? nie czepia sie do jazdy bez kierunkow?? wystarczy im wskazanie zmany kierunku jazdy ręką ........... oni lubia sie czepiac i wyszukiwac preketstow do wciskania madatow... Jesli ich nie masz to jak najbardziej mozesz pokazywac ręką. A jesli nie dzialaja, to musisz je przekrecic na dół szkiełkiem w strone jezdkni Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi