kilant Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Na sprzedaż romecik, mam go od 5 lat z czego od 3 praktycznie tylko stoi i zajmuje miejsce ponieważ kupiłem większy motocykl. Od czasu do czasu był przepalany, lecz od jesieni stał nie ruszany. Ogar jakieś 300km temu przeszedł remont silnika, wymienione częsci:wał korbowytłok, cylinderłożyska uszczelniaczeaparat zmiany biegówkompletne sprzęgłoolejOgólnie romet pali i jest w stanie bdb aczkolwiek po długim postoju ciężej odpala, prawdopodobnie trzeba by było przeczyścić gaźnik i się z nim troche pobawić, trzeba też kupić nakrętkę kontrującą w przednim kole, ponieważ jest zerwany gwint i jest luz na kole ale to nie przeszkadza oraz posprawdzać kabelki bo nie ma światła z przodu. Stacyjka nowa.po tym postoju rometem rozwinąłem 70 km/h więc jest dobrze :)Nie był czyszczony do zdjęć, więc po postoju jest zakurzony. Troche porobić posiedzieć i jak nowy.Polecam, sprzedaje ponieważ pilnie potrzebuję na samochód. Zamienie na bmwJak nie odbiore to oddzwonie. odpisuje na smsZAREJESTROWANY I UBEZPIECZONY zdjecia - http://olx.pl/oferta/romet-ogar-200-jawka-pilne-po-remoncie-tanio-CID5-IDbiezX.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi