shalashaska Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Mam problem z wtyczkami od zapłonu, w starym silniku są inne niż w nowym. Wie ktoś jak to podłączyć? Przerabiał ktoś coś takiego? Przekładam silnik bo w starym odkręcił się wariator i zniszczył się wieloklin. Nowa wtyczka, 5 przewodów : Stara wtyczka 4 przewody: Cytuj Forum Volvo V40 S40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipolfs Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Wtyczka na 4 kable to nowszy zapłon z większą ilością cewek o dziwo. Ta na 5 ma mniej cewek mam te dwa zapłony. Podłączenie będzie nie możliwe ale stosując zapłon na 4 kable nie będziesz miał ładowania przerabiałem ten temat ostatnio w skuterku benelli quatronove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi