Pierun Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Czesc.Znajomy przywiozl z niemiec ostatnio kilka motocykli i miedzy nimi jest sobie taki Simson Enduro z 1997r. Probowalem szukac, ale za cholere nie moge nigdzie w necie znalezc nic podobnego. Istnieje w ogole jakas strona Simsona? Jedyne co znalazlem, to na E-bay jakiegos simsona S83 z 1996r. Jezeli ma ktos jakies info o tym motorowerze, to prosze o kontakt. Pod wieczor porobie fotki, to wrzuce. Z gory dzieki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 mój kolega ma simsona sr53 z 1996 roku.. maszynka fajna... pod względem silnika różni się tylko tym że ma rozrusznik elektryczny... rama jest ładniej obudowana. Z tego co wiem to s53 miał obrotomierz w standardzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2004 To praktycznie normalny simson S51 tyle ze ma troche inny bak i boczki. Silnikowo i zawieszenieowo jest taki sam. pod względem silnika różni się tylko tym że ma rozrusznik elektryczny Nie wszytkie wersje miały rozruszink. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gromil Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam, jestem na tym forum nowy i mam takie pytanie. Czy rama od S51 jest taka sama jak w S53? czytałem że simsony różnią sie jedynie kosmetycznie ale chciałbym mieć pewność. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Hobby: http://hobby-elektronika.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi