Gość Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Przy tej wartości obrotów może nie ,,wyjść,, uszkodzenie altka - ja taki miałem przypadek. Aby go wyeliminować trza podpiąć żarówkę 100W jeszcze mierzyć i dodatkowo trzymać te 5 kiloobrotów i uważać aby prądzik nie ,,popieścił,,. Zadanie na ilość kończyn potrzebne w tej metodzie dobre ale chyba dla ośmiornicy i to jeszcze znającej się trochę na prądzie... PS - Sorry tomason2...moja przedostatnia odpowiedź to była dla Damijano.. Edytowane 29 Lipca 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Tomason, źle Cię zrozumiałem bo wcześniej napisałeś po prostu "odłącz regulator" a chodziło Ci o kabel od altka. Mat, ja grzebię tylko przy swoim moto bo jak coś zepsuję to będę miał pretensje tylko do siebie ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi