krzychufmx Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Witam. Otóż muszę zmienić jeszcze łożysko igiełkowe główki korbowodu w silniku mojej Bety RR 50. Nie mogę nigdzie znaleźć łożyska do tego konkretnego silnika ktm. Zmierzyłem wymiary i średnica wewnętrzna główki korbowodu to 14,6mm, średnica zewnętrzna sworznia tłoka to 11,8mm, a szerokość starego łożyska to 14,5mm. Jakie odpowiednie łożysko dobrać teraz, bo nie są to pełne wymiary i nie wiem czy muszę je zaokrąglić czy jak? Dziękuję z góry za odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NjI0MzAyNw== Edytowane 20 Lipca 2015 przez Qadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychufmx Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Dzięki wielkie :) Łożysko zamówione, mam nadzieję że odpowiednie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi