rob75 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Planuję wyjazd wraz Żonką do Chorwacji od 1 sierpnia ,może koś ma też w planach odwiedzić ten kraj.To mój pierwszy wyjazd za ,,płot'' spanie pod namiotem lub może uda się coś znaleźć. przejazd nadbrzeżem Chorwacji z powrotem autostradką , bez stresu ale wiadomo w grupie weselej (a będzie wesoło).A może już jakaś Grupka się zebrała ? Czekamy ;) Edytowane 14 Lipca 2015 przez rob75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamol57 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Jeżeli post aktualny, to ja jadę 01 08 do Chorwacji, jadę jak na razie sam i szukam towarzystwa;) Edytowane 22 Lipca 2015 przez kamol57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysioD Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Też myślimy z dziewczyną o wyjeździe do Chorwacji. Niekoniecznie braliśmy pod uwagę wyjazd już 1.08, ale możemy się dostosować. Chociaż podobno w soboty jest najgorzej bo są tzw 'zmiany turnusów'. Planujecie gdzieś spać po drodze czy brać te 1100km na żywioł? Chcemy się wybrać gdzieś na południe na Makarską Rivierę. Jeśli posty nadal aktualne, proszę o kontakt, można się umówić chociażby na sam przejazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ja jadę ale 31 lipca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamol57 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Jeżeli chodzi, o mnie to planowałem jedną noc nad Balatonem:) a potem zacząć zwiedzać od triest we Włoszech następnie każdy dzień gdzieś indziej aż do Dubrownika :) a z kąd jedziecie KrzysioD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysioD Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 My jedziemy od Wodzisławia Śl, od razu wpadamy na A1 i raczej jedziemy autostradami. Nastawiamy się raczej na pobyt w jednym miejscu. Przejazd przez Austrię (winieta 5€ na 10 dni), a jak będzie z noclegiem w trasie to wyjdzie w trakcie. Ogólnie jesteśmy nastawieni na maksymalny dystans pierwszego dnia, wiedząc że może być męcząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamol57 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 No to mogli byśmy się spotkać w Brnie:), i z tamtąd do Chorwacji, będzie raźniej ja jadę z Wrocławia,a wy chcecie jechać odrazu do Makarskiej? I tam chcecie zostać, czy planujecie jakąś objazdówke wzdłuż wybrzeża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysioD Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Raczej Makarska od razu i wypady na samym południu. Jak to jest z dojazdem do Dubrovnika? musi być paszport czy starczy dowód? My się zastanawiamy nad wyjazdem w sobotę nad ranem, możliwe że jeszcze 2 znajomych pojedzie. Obawiam się trochę takiego umawiania 250km od domu, żeby potem jedni na drugich nie musieli czekać godzinę lub dłużej, ale to zrozumiałe że nikt nie chce sam jechać. Jakie planujesz prędkości przelotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamol57 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Jeżeli chodzi o paszport to trzeba mieć no i wymagana jest zielona karta.A co do wyjazdu no to jadę też z rana, predkość przelotowa 130/140 co do umówienia to jestem bardzo elastyczny i żadko się spóźniam;p jedziecie pod namiot, czy raczej jakieś kwatery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysioD Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 chcemy szukać kwater, napisałem PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi