Dawid125 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Kuba kiedy się wybierasz i w jakie okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba559 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 15 sierpnia jadę , chciałbym docelowo zrobić Monaco przez alpy szwajcarskie i francuskie a trasa do ustalenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Pytam bo jestem tu na miejscu i chętnie bym Ci w weekend dotrzymał towarzystwa. Ale akurat 14-17 sierpnia będę w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 pensjonaty i hotele w Szwajcarii drogie, lepiej szukać prywatnych miejscówek, jest ich sporo, ale z zasady noclegów szuka się o 16-17... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba559 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 I jak z wyjazdem są chętni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stroman Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 pensjonaty i hotele w Szwajcarii drogie, lepiej szukać prywatnych miejscówek, jest ich sporo, ale z zasady noclegów szuka się o 16-17... Wyleczyłem się z szukania noclegu pod koniec dnia. Zwłaszcza w krajach alpejskich. Zmęczony po całym dniu jazdy niejednokrotnie gonitwa od iwana do pogana, to brak miejsc, to cena wysoka. W końcu braliśmy co było wolne z reguły przepłacając. Teraz rezerwujemy z dnia na dzień i zajeżdżamy na "gotowe".5 wrze. start w Alpy. Ciągnie mnie w Dolomity. Jak wyjdzie zobaczymy.pozdrawiam wszystkich motomaniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba559 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja znów wyleczyłem się z rezerwacji wcześniejszej bo często trzeba było z wywieszonym językiem przyjechać na miejsce bo rezerwacja przepadała a czasami po drodze wcześniej dużo lepsze warunki i niższe ceny( przez net dochodzi czasem 10 ojro prowizji ) , tylko raz miałem przypadek że miejscówka przy drodze była pełna ale 5 km w głąb wioski miejsc w bród . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 I jak z wyjazdem są chętni ? Chęci wciąż są... lecz niestety nie wyrobiłem z czasem i niestety nie dam rady. Oczywiście nie chcę odpuścić Alp, ale termin wyjazdu muszę przerzucić po 15 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba559 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 ok , jak by ktoś chciał dołaczyć po drodze to zapraszam , mój numer 600 79 39 38 . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba559 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Wróciłem już z wycieczki i nie taka szwajcaria droga jak ją większość opisuje, nocleg ze śniadaniem dla 2 osób to wydatek 72 franków , pokój w domu prywatnym 100 metrów od głównej drogi , we francji to oscyluje wokół 35 ojro za osobę ze śniadaniem , pewmnie jak by ktoś miał czas i poszukał to po 30 też by się znalazło . Zrobiłem ze znanego przewodnika już przeszło 50 ( najwyższych ) przełęczy oraz wielki kanion i kilka których w przewodniku nie opisano i stwierdziłem razem z "plecaczkiem " oraz poznanym we francji polakiem że jak zobaczyłem Grosklokner i Stelvio to już mnie nic nie zaskoczy a okazało się że francja jest najbardziej malownicza z alp . Grosklokner i Stelwio trzeba zobaczyć jak Krupówki w Zakopanym a jeżeli ktoś chce trochę zwiedzać to polecam francję i szwajcarię , dużo mniej uczęszczana przez motocyklistów a wielki kanion znalazł sie na liście 10 miejsc gdzie Polacy docieraja najrzadziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi