Major87 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dobra, ale u Ciebie tylko gotuje :D :D :D Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 O przepraszam, nie wiedziałem ze Panstwo na Ty przeszli .... Pardon :biggrin:Pani pozwoli ze sie przedstawie .. Mamon .. Inzynier Mamon a to moja zona .. Mamoniowa Majkel A nie przypadkiem Mymlon ? ? ? :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dreamof Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Przecież on Ci zabrania uczyć się i rozumieć motocykla. Filip, chodziło pewnie o naciskanie na kierownicę prostopadle do ziemi. Wielu osobom się wydaje, że tak się motocyklem skręca. Dreamof, wykonujesz tylko zadania egzaminacyjne na placu, czy są jakieś inne ćwiczenia?Z tym slalom chyba wiem o co chodzi...tzn z pozycji kierowcy wydaje mi sie ze robie tak jak powinnam.Nie wiem czy nie skrecam kierownica.Ja mam wrazenie,ze nie...po prostu sie przechylam w momencie kiedy mam zaczac manewr omijania.Biodrami mam ruszac jak najbardziej ale nie zawsze mi sie uda wszystko zgrac w czasie...potrzebuje praktyki ...ktorej mam malo niestety.Juz zaczelam myslec nad kupnem jakiejs hondy cb 500 f.Mam za to duzo determinacji ale brak konkretow ostatnio mnie powala...mam wrazenie ze jezdze bo jezdze. .ze sie nie rozwijam...troche to slabe krótka porada dla chcących się nauczyć jeździć motocyklem (nie tylko dziewczyn) - szukać dobrych instruktorów i nie uczyć się jeździć na podstawie postów z forum ;)Ja sie tu nie ucze:)Warto rozmawiac na takie tematy ...nie trzeba odrazu wszystkich rad do serca brac.Mozna jednak, niektore rozwazyc i przetestowac w praktyce.A noz przypasuja i ulatwia zycie;p Zapytal bym sie czego uczy i w jaki sposob, tyle, ze przez neta do tego nie ojdziemy. Mi tam z tym naciskiem na kierownice swita, ale musialbym zobaczyc na filmie aby miec pewnosc. Panowie, w pewnych sytuacjach / manewrach Dreamof, a co mowil Ci o poruszani biodrami czy naciskiem na podnozki ? Mowil cos wogole, czy nabral wody w Usta ? Na podnozki to ja juz dawno naciskam.Od tego zaczynalam nauke bo w innym przypadku gladius lecial jak potluczony...teraz juz mi zdecydowanie latwiej go pod tylkiem trzymac ale zdarza sie ze czasem gdzies tam strace ten balans...kiedys sie tego balam...teraz podpieram sie noga w ekstremalnych sytuacjach Ajjj ja to w ogole chyba jestem specyficznym kursantem... O przepraszam, nie wiedziałem ze Panstwo na Ty przeszli .... Pardon :biggrin:Pani pozwoli ze sie przedstawie .. Mamon .. Inzynier Mamon a to moja zona .. Mamoniowa :) Trzy u mnie tydzien u Ciebie :biggrin:Deal !!!Z Tomaszem to ja juz dawno jestem na Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Uwielbiam kiedy Pani używa mojego pełnego imienia :D :wub: :wub: :wub: Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabliczka Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Ajjj ja to w ogole chyba jestem specyficznym kursantem... Dobrnęłam do końca wątku po dłuższej nieobecności... Zdałaś już ten egzamin z ósemek? :rolleyes: Cytuj ---Ankaszosami.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dreamof Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Buhahah egzamin z ósemek. Dobre:P Już dalej jak bliżej. Obecnie docieram slalom szybki i jazdę po mieście.Na ósemkach czuje się pewnie aczkolwiek mój instruktor w dalszym ciągu uważa, że je zbytnio zacieśniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi