tutlikes Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Model : derbi drd xtremeRok produkcji : 2011Pojemność : 50ccNapisz to po Polsku proszę.Moderator Edytowane 25 Czerwca 2015 przez _Monter_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 weź trochę do ręki słownik ortograficzny bo czytać to tragedia nawet dla mnie :D jak ruszając wiązką kabli dzieją się dziwne rzeczy to trzeba ją obejrzeć od początku do końca , gdzieś może w środku są przewody przetarte i robią się zwarcia i stąd ci głupieje, ta wiązka jest puszczona w peszlu czy zalana w jeden wielożyłowy kabel ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutlikes Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Wiązka kabli jest tylko owinięta taśmą izolacyjną.zapomiałem jeszcze o kierunkach, gdy silnik nie jest uruchomiony to po prostu nie działają, a gdy jest uruchomiony działają. Edytowane 24 Czerwca 2015 przez tutlikes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ile w ogóle ten akumulator ma volt ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutlikes Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 12 volt Jutro sprawdzenia przewody miernikiem, i zamiennie akumulator. Może to coś da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 kierunki sugerują uszkodzony akumulator na moje , ale skoro pali z rozrusznika elektrycznego to musi być dobry.... rozwiń tą izolację i zobacz co jest pod spodem może jakieś przetarcie będzie widoczne gołym okiem......... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tutlikes Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Od auta podłończyłem aku i wszystko tak samo. Jutro miernik w ręke i do dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi