_bollo_ Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 WitajcieOstatnio puścił mi uszczelniacz i musiałem je wymienić. Po wymianie przednie zawieszenie dobijało - więc zacząłem kręcić regulatorami, żeby sprawdzić czy są ustawione zgodnie z manualem. Niestety przekręciłem ten odpowiedzialny za dobicie (w instrukcji napisano, żeby zakręcić go do oporu, potem odkręcić o 1.5 obrotu - u mnie nie ma oporu). Czy da się bez problemu wymienić ten regulator, bez rozbierania lagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Nikt nie jest w stanie mi cokolwiek napisać? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) jak rozbierałeś lagę to powinieneś wiedzieć jak to naprawić Edytowane 28 Czerwca 2015 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Lagi nie rozbierałem sam, i chyba będe musiał mojego znajomego poprosić, żeby sie temu przyjrzał. z tym, że wcześniej muszę zamówić części, i chciałem się upewnić, co jest do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi