grzechu212 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Bardziej bym się martwił o egzamin praktyczny jak teoretyczny bo to co się wyprawia na tym placu oraz czynnik stresu potrafią skutecznie zniweczyć zdanie tego poje...go egzaminu, a każde podejście niestety 180zł o ile dobrze pamiętam. Przynajmniej tak jest w Rzeszowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Grzechu,ja wymieniam PJ z innego panstwa na polskie,wiec musze zdac tylko teorie.Uwazaja,ze praktyke mam juz opanowana.Dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu212 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Ja korzystałem z tego https://www.prawo-jazdy-360.pl/test, tylko trzeba wykupić na ileś tam żeby aktywować pełny dostęp. Dużo z tych pytań się powtórzyło i oczywiście 100% zdane. Pozdrawiam i życzę powodzenia bo teoria to w sumie pryszcz przy tych nowych przepisach na placu i tych j*b,,ch lecących na kasę egzaminatorach... Edytowane 8 Lutego 2017 przez grzechu212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Praktyka na placu to jakaś komedia :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Klaudiuszu,co masz na mysli,bo ja nie za bardzo to wszystko ogarniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejv81 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Praktyka na placu to jakaś komedia :DCo nie oznacza, że nie jest do ogarnięcia za pierwszym podejściem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Do ogarnięcia racja ale te ósemki czy slalomy to komedia ................ Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Ja zdawałam teorię na kat. B we wrześniu 2016. Uczyłam się na 3 dni przed egzaminem, zdałam bezbłędnie. Nie mając czasu na siedzenie przed komputerem, ściągnęłam aplikację na telefon i dzięki temu zdałam. Wszystkie pytania, które miałam na egzaminie w WORDzie wcześniej przerobiłam w tej aplikacji https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.swierzy.testynaprawojazdy2015&hl=plPolecam. P.S. Żeby mieć dostęp do całej bazy pytań musiałam zapłacić 10 zł. Edytowane 9 Lutego 2017 przez MrsMarthy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jest Pani bardzo mila,dziekuje za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 musisz ze zrozumieniem czytać, ja 1,5 roku temu robiłem na B w domu wszystkie testy wychodziły negatywnie a na egzaminie bez błędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERZYK-NYC Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 dziekuje jeszcze raz,bede sie staral ze wszystkich sil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em es ka Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Tak jak pisal juz Klaudiusz, polecam stronke www.ltesty.pl - A2 -> B -> A -> C -> wszystko za pierwszym razem, nawet z praktyką :D z tym ze jak przechodzilem z A2 na A to teorii nie bylo ;) Edytowane 10 Lutego 2017 przez em es ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi