Keemot Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam przymierzam się do zakupu tego motocykla(1984 r.) i chciałbym zasięgnąć opini osób, które mają lub miały ten motocykl. Szukałem na forum ale nic interesującego nie znalazłem. Chodzi mi głównie o to na co zwrócić uwagę przy oględzinach przed zakupem i o dostęp lub jego brak do części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 No takiego motocykla to się raczej nie kupuje po to aby mieć tanią eksploatację i niskie koszta utrzymania. Motocykl ponad 30 letni to jest dla osoby - pasjonata, który chce mieć sprzęt kolekcjonerski i ma świadomość, że to będzie pochłaniać spore pieniądze. Mam nadzieję, że właśnie w takim celu chcesz kupić tę Yamahę? Bo jeśli chcesz tani motocykl do codziennego jeżdżenia i znalazłeś jakąś niedrogą sztukę to sobie odpuść, nie ten kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi