eidth Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam,Jak w temacie - mój facet za miesiąc ma urodziny i powoli zaczynam myślec o prezencie dla niego. Z racji tego, że od dawna patrzy z uwielbieniem na mijające go choppery chciałabym zorganizować dla niego jazdę tym motocyklem :)W związku z tym kieruję się do Was - poszukuję właścicieli ww motocykli ze Śląska lub Małopolski, którzy znaleźliby godzinkę czasu i pokazali mu to co potrafią aby na własnej skórze mógł to odczuć. Oczywiście na miejscu pasażera ponieważ nie ma prawo jazdy kat A.Gdyby znalazła się jakaś dobra duszyczka i ODPŁATNIE pomogła mi spełnić jedno z jego małych marzeń byłabym bardzo wdzięczna ;)Pozdrawiam i czekam na kontakt ! Edyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Facet faceta ma wozić? How gay... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Visuz, bądź dobry i przewieź kolęgę. Później jako zapłatę przewieziesz Edytke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lysy79 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 To jest takie ciche zaproszenie na sex trójkąt :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 I później do tego baru, jak mu tam.. Błękitna Laguna? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ostryga :D Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eidth Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 kurcze chłopaki rozgryźliście mnie :D w sumie ja te z chętnie bym się przejechała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dobrze ze nie .... przeleciała :biggrin:To trzebe było pisac tak od razu ale .... najpierw fotka koniecznie w bkkini :laugh: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ale że na czoperze ? toż tam nie ma żadnego komfortu jazdy , jeszcze ze spoconym facetem w skórze , naładowanym testosteronem śmierdzącym potem ... :blink: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi