przemek96 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Znowu zjazd pijaków, nie przyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Na Holbę nie przyjedziesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Jakby nie patrzeć, bliżej mam nawet do browaru Holby, niż do Torunia :biggrin: Edytowane 13 Lipca 2015 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Znowu zjazd pijaków, nie przyjeżdżam Cham Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Dzięki Klaudiusz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jakby nie patrzeć, bliżej mam nawet do browaru Holby, niż do Torunia :biggrin:W takim razie przywiozę Ci coś z browaru do którego ja mam bliżej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Tylko nie to mętne, bo jest nie dobre :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Kurde akurat 12tego mam wesele.. a z chęcią bym wpadła do Torunia;) Jak się pojawi jakiś dodatkowy termin to chętnie rozpatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 W takim razie przywiozę Ci coś z browaru do którego ja mam bliżej ;) Braniewo? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Kurde akurat 12tego mam wesele.. a z chęcią bym wpadła do Torunia;) Jak się pojawi jakiś dodatkowy termin to chętnie rozpatrzę. Swoje? :D Tydzień później, co na to reszta? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 lepiej wczesniej :biggrin:A najlepiej nie zmieniać daty :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Swoje? :D Tydzień później, co na to reszta? ;)Na szczęście nie moje, ale brata więc wypada być;) A może tydzień wcześniej? Mam urlop akurat i nie mam co z nim zrobić :D ...może też znajdzie się ktoś chętny na wesele :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Na wesele to klod, fenomenalnie tańczy i też ma urlop :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ja nie tańcze ale Sałata nieźle "pląsa" tylko dużo miejsca potrzebuje :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 A po weselu będziemy ze sobą chodzić?Rozczaruję Cię, ale nie. Tylko nie płacz. Jakoś to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi