fizyk78 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 I co z tym grillem? Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Proponuję w sobotę ok 18 ? Wcześniej możemy się wybrać do Iłży chociaż przekonany nie jestem bo na teren zlotu i tak nie mam zamiaru wjeżdżać, a na dobre lody to i tu można. Tak więc propozycja jest, komary tam raczej nie atakują, nie ma tylko sanitariatu więc ewentualnie jak coś poważniejszego to albo ze sobą nie przywozimy albo ze sobą zabieramy ;) Wygodniejsze niż grill będzie ognisko, grube dechy już przygotowałem :) Wideł do kiełbasy parę jest, w razie czego są też kije. Skoro zapraszam to przynajmniej o dodatki jak chlebek, talerzyki czy musztarda zadbam, mięcho proponuję we własnym zakresie co kto lubi. Ostatnio nad ogniskiem na kiju świetnie mi wyszedł nawet filet drobiowy więc zachęcam do wyjścia poza kiełbasiany standard :) Wiecej szczegółów wkrótce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Fajnie, fajnie.. Misiek zaprasza , Pancur zaprasza -wszyscy w sobotę miło, fajnie i tylko żaden nie pisze gdzie ... z posiadanych umiejętności niestety wróżenie wychodzi mi najgorzej. Dajcie namiary, jakieś telefon, czy inne wskazówki. W sobotę do 16 w robocie jestem a potem w zależności od zmęczenia materiału.... Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 W moim przypadku to Antoniówka, jeśli będą chętni to się pewnie umówimy na wspólny dojazd żeby nikt nie szukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Ma być 32 stopnie.Namiar masz ,większość już znaa kto ciekaw niech pisze. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Pancuru, a Ty konkurencyjny balet szykujesz ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 No mówię że bym się napił.Jak pojadę na Antoniówkę to jak wrócę na bani ? Potrzeba mi resetu bo nawet moto mnie wkur...i nie gada. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek_Radom Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jak potrzebujesz dobrego elektryka to mogę podesłać mojego ojca, on jest na rencie a takie problemy lubi pokonywać z pasji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 No mówię że bym się napił.Jak pojadę na Antoniówkę to jak wrócę na bani ? Potrzeba mi resetu bo nawet moto mnie wkur...i nie gada.Tutaj może pomóc jedynie doktor D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 i duży młotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Walczylim z Miśkiem i jak na ta chwile rozrusznik poszedł do przeglądu zobaczymy bo przydało by się moto na wekend tzn piąteksobota bo w niedzielę mam nadzieję na kaca :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja kaca przewiduje w sobote ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Myslalem o ilzy ale...Moze zmienie plan dzialania tylko czy wrazie czego moto bedzie gdzie zostawic czy nie sprawi klopotu :-) moze sie napije...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Garaż duży.Na Iłżę może i ja sie przejadę ale autem ok 17.Grill jak by co raczej po 20. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Bazowalem do 6 rano znowu mam leki haha polecial bym na ilze bo az mnie nosi polatac :-D ktos leci na dwoch kolach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi