dezwow Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Czesc. Miesiac temu zatarlem swoja rske, troche nazbieralem pare rupieci posprzedawalem i 1500 zl sie uzbieralo, chcialbym za to zrobic remont w swojej rsce. Zwracam sie do was z wielka prosba, moglibyscie mi podac najlepsze czesci w tym segmencie cenowym? Aprilia ma tylko wymieniony gaznik na jakis chinski, i koncowka wydechu arrow, tak to full seria. Najbardziej licze oczywiscie na osiagi, z gory dzieki. Aprilia z 2003 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychufmx Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Z tego co widzę masz silnik AM6, czyli generalnie bardzo duży wybór części. Zależy co rozumiesz przez remont. Ciężko określić które części będą najlepsze, bo musiałbyś dokładnie przeczytać wszelakie opinie na temat części. Jak już chcesz robić to na pewno nie żałuj pieniędzy na korbowód z łożyskami oraz na łożyska i uszczelniacze wału, tu bym ci polecił Naraku lub SKF, zrób porządny dół to nie będziesz się musiał z tym męczyć przez dłuższy czas. Wiadomo zestaw uszczelek, zestawy naprawcze wałka zdawczego czy pompy wody też polecałbym zakupić. Pozostanie Ci tylko kwestia góry silnika wtedy, tu poleciłbym ci zestawy Airsala można dostać za ok 500zł, i cena dość adekwatna co do jakości, jednakże mam znajomych co kupują chińskie zestawy można powiedzieć na sezon i co roku zmieniają. Może mało się znam, ale ja osobiście nie wydawałbym aż takich pieniędzy na remont tak prostego silnika i do którego części naprawdę nie brakuję ;) Pozdrawiam i życzę powodzenia w remoncie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 gaznik juz lepsze dellorto niz chinszczyzna :D ...... popatrz czy polini czegos nie robi......... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi