styka Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam, Zostałem poproszony przez koleżankę organizującą ww. imprezę.Potrzebują trochę moto dla atrakcji, dzieciaki będą chciały sobie fotki zrobić i takie tam.W zamian za przybycie będziemy mogli liczyć na kiełbaskę z grilla, kawę i herbatę w gratisie. Przedszkole Publiczne Nr 10 im. Jana Brzechwy w Radomiuul. Osiedlowa 2626-600 Radom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Loooooooo to ja moge przepchac maszyne nie odpalajac jej :-) w sumie moge juz sie do tej pory przeprowadzic ale jak nic mi nie wypadnie bo bede swiezo po...to bede tylko napisz od ktorej festyn sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro1 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 tylko napisz od ktorej festyn sie zaczniea czytałeś tytuł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jak nic nie wypadnie to z chęcią.Myślałem że Maniek to tydzień będziesz dzieci robił ale może ma zastepstwo ;) bo jednak moto to moto .Podrzuce na Fejs zboka :) Może cos maszyn przybędzie więcej byle kiełbasy stykło ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 U mnie tak sie mowi na kazda impreze "festyn" :-D No przeciez tyle dzieci bedzie ze po co robic ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Ugadalem wstepnie ze przyjedziemy o 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Powinniśmy byc, jeśli nigdzie dalej nie wyfruniemy. Brawo za pomysł, rok temu tez byliśmy na podobnej imprezie koło Leclerka. Titi woził dziewczynki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 No no i jedna zasiana,a po drugiej moto poszło na spawanie wachacza. ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Wyraźnie wybierał te największe, najcięższe i najstarsze. Lubi wozić wieloryby to nie dziwne, że wahacz się poszedł je*&%$%#%^%&olić :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jesli nie bedzie sniegu i deszczu 40l / m2 bede :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dobra to kto chętny umawiamy się o 13.45 na stacji Neste obok M1.Do przedszkola stamtąd jest rzut beretem.Jak już chwilę tam spędzimy to podobno w Garbatce coś się ma dziać... ktoś, coś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Będzie też kilka plastików :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Zapraszamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Długo tu nie byłem ale widzę koledzy nie zapomnieli o mnie :) Byle było z kogo łacha podrzeć ;) A wqrwię was i ja przyjadę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Odbęnione. Garbatka jak najbardziej.Kilka osób sie wybiera tyle że każdy w innym czasie ale powrót w miarę w grupie ok 21-22 Edytowane 30 Maja 2015 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi