Mateusz6333 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 WitamMam problem z moim KTM. Otóż strasznie gwałtownie reaguje on na zmiany temperatury. Jednego dnia nawet 1/2 gazu wystarcza do wydobycia z niego pełnej mocy, a drugiego (gdy się ochłodzi, albo ociepli) muł bagienny, w dodatku nie wykręca pełnych obrotów- przerywa (ale tylko na biegu, na luzie kreci do końca). Nie wiem co mam z nim robić, bo przecież nie będę się bawił przed każdym wyjazdem dyszami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 ...bo przecież nie będę się bawił przed każdym wyjazdem dyszami. Będziesz musiał. Mi np. exc 200 w zimie palił 5l na 3h jazdy w temp około -5 stopni i przy takich ustawieniach przy temp 20 stopni pali 5l na godzinę. Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi