Ginmocny Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Witam. Nie dawno kupilem Road Kinga z 1997. Jest troche rzeczy do wymiany i przydala by sie jakas kiazeczka serwisowa. Moze ktos z Was ma elactroniczna kopie?PS: Przepraszam za literowki ale nie mam polskiej klawiatory na kompie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Warto by się przywitać w odpowiednim dziale, żeby chociaż stworzyć pozory, że nie jest to wizyta " dajcie serwisówkę i spadać".... Jest kilku ktosiów, którzy mają, tylko nie dają wszystkim... Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ginmocny Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Przywitany.Drogi wallygatorze, tak z grubej rury od razu? Pozory? Dlaczego mialy by byc pozory. Chyba pierwszy raz jestem na jakim kolwiek forum, przyjanmniej polskim. Prosze o serwisowke tu bo to chyba najlepsze miejsce o pytanie. Sam ma kilka serwisowek do roznych motocyklii i wiesz mi ktokolwiek by o to prosil dal bym mu to bez zastanowienia i kometarzy. Rowniez, mogl bym po prostu pojsc do sklepu i kupic ja, ale tak jak pisalem potrzebna mi jest wersja elektroniczna. Pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wallygatorr Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Dziękuję bardzo, od razu lepiej. Było wielu ludzi, którzy wpadali na chwilę "bo serwisówke, bo problem, szybko", i nawet nie podziękowali lub nie napisali jaki ostatecznie był problem i jak został rozwiązany.... Wielu ludzi wkurzał taki brak szacunku.... To tak na marginesie. Linki poszły na priv. Cytuj http://keeprockin.art.pl/Facebook Keep Rockin' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ginmocny Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Dzieki bardzo.Tylko, ze drugi link jest taki sam jak pierwszy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi