Mariusz M. Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 No,właśnie,ostatnio sakwa tekstylna przypaliła mi się dotykając wydechu i został na nim brzydki ślad,którego nie mogę niczym usunąć.Wygląda to jak kawał przypalonego plastiku,tylko,że pod wpływem temperatury już sie wcale nie chce rozpuścić...Może znacie jakieś środki do usuwania takich rzeczy?Dodam,że zależy mi na tym,żeby nie zniszczyć wydechu :) Będę bardzo wdzięczny,za wszelkie rady :) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2004 Pasta TempoPłyn ArvaPasta Shell usuwająca reszti asfaltuBenzyna ekstrakcyjnaBardzo miękki papier ścierny. Itd. Ja dążę do tego, by u siebie w garażu mieć wszystko pod ręką - sukcesywnie dokupuję specyfiki i garaż mi pięknie rośnie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroolik Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Kolega mowil, ze takie rzeczy usuwal srodkiem typu CIF, AJAX czy inny do czyszczenia roznych urzadzen kuchennych. Ja za czasow jak mialem Seven Fifty, pare razy przypalilem o wydech gume z butow :lol: I tez dosyc ciezko sie to sciagalo. Z tym ze robilem to wylacznie benzyna ekstrakcyjna.. dosyc mozolna robota. Po usunieciu tego , polerka Automaxem, ktory jest doskonaly do wszystkiego :twisted: i wydechy jak z salonu :-) Ale troche zabawy z tym bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ja też ciągle zostawiam podeszwę na wydechu podczas stawiania moto na stopkę boczną....czyszczę to takim środkiem w sprayu do usuwania plam ze smoły...spryskjue się plamę, czeka minutkę i potem miękką szmatką ścieramr, schodzi wszystko całokowicie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Wielkie dzięki,spróbuję z tym zawalczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi