pringie Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Witam, Poszukuję zaworków iglicowych do Aprilii Pegaso 650 '97 (Mikuni BST 33). Przeszukałem wiodący portal aukcyjny oraz ofertę Larssona, ale niestety nigdzie ich nie znalazłem. Tzn. jest tam w ofercie sporo tych zaworków, ale przy żadnym z nich nie pisze wprost, że pasuje do Aprilii. Z kolei w serwisówce nie znalazłem żadnych przydatnych informacji na ich temat. Dlatego postanowiłem napisać post z nadzieją, że na forum znajdzie się ktoś, kto już kupował te zaworki i mógłby mnie nakierować na te właściwe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 W Pegaso siedzą chyba te same gaźniki co w Suzuki GS500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pringie Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 No faktycznie. Dzięki za trop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi