motorbreath Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Cześć, co myślicie o takim motorku? 11KM mocy to nie za wiele, ale za to spalenie koło 3l i raczej za dużo tam sie nie powinno psuć, przynajmniej mam taką nadzieje. http://olx.pl/oferta/suzuki-dr-125-CID5-ID8QaUP.html#22df537602 Czy to odpowiednia cena jak za ten rocznik? Pisze że ma niemieckie papiery, wiec pewnie słabo opłaca się rejestrować? A szukam moto do jazdy po lesie, na jakieś podjazdy itp. no i na dojazd do pracy w soboty. Myślałem też na tor bo mam blisko ale takie coś to chyba raczej sie kompletnie nie nadaje z 11KM i takim zawieszeniem. Cytuj komar 3 '73 --> CZ 513 '86 --> YZ 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dołóż z 500zł i celuj w Yamahę DT125. DR125 nadaje się bardziej do spokojnej jazdy w lekkim terenie i po drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faryn Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Spalanie spalaniem ale 125 się po paru wyjazdach znudzi.tez polecam dt lub dr ale 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi