MisterDui Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć. Mam problem ostatnio z moją skrzynią. Mianowice mam tylko teraz 1-bieg luz 2-bieg (te dwa biegi wchodzą głatko) i luz albo czasami jak przytrzymam lewarek w górę to 3-bieg (ale przerywa) a jak puszczę to znowu luz i brak 4, 5 i 6 biegu. Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez MisterDui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Cześć. Mam problem ostatnio z moją skrzynią. Mianowice mam tylko teraz 1-bieg luz 2-bieg To ile miałeś wcześniej ?Sypały się po kolei i zostały tylko dwa ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterDui Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie ,poszedłem się przejechać z 200m by wytestować chłodnicę były wszystkie biegi od 1 do 6. Zatrzymałem się popatrzłem czy nie cieknie chłodnica znowu chciałem się przejechać i teraz były tylko jedynka i dwujka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi