Prodigy Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Co prawda przymierzam się do zakupu Dainese Druids ale moją uwagę zwróciły rękawice Vanucci z allegro: m.in.:http://allegro.pl/rekawice-vanucci-rekawiczki-motocyklowe-na-motor-i5052861407.htmlinne: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=19073&us_id=37378965 Czy jest możliwe, że sprzedawca handluje oryginalnym towarem przy tak niskiej cenie zakupu? Zastanawiam się nad parą z pierwszego linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Moje Heldy kupiłem w sklepie , ale do niego zaprowadził mnie link z Allegro .Cena katalogowa 700 zl u nich kupiłem za 500 , wiec jest możliwe . Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wiesz.. ja kiedyś kupiłem Heldy u Louisa które oryginalnie kosztują 150 euro za 50 euro... miały malutki problem jakościowy (szew puszczający na ok centymetrze)....Może to coś takiego? Drugi sort? Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Uwaga doczytajcie co gość pisze o towarze : Rękawiczki są modelami powystawowymi oraz testowymi mogą posiadać ślady użytkowania oraz przybrudzenia". Można powiedzieć ,że lekko :) używane i stąd dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Kupowałem u nich w zeszłym sezonie rękawice Vanucci na sympatexie jakiś turystyczny model za 179 zł. Nówki sztuki z metkami. Uważam że dobry zakup. Mają kilka kont na allegro. Mają też kaski w dobrych cenach i kurtki Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pantani Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Uwaga doczytajcie co gość pisze o towarze : Rękawiczki są modelami powystawowymi oraz testowymi mogą posiadać ślady użytkowania oraz przybrudzenia". Można powiedzieć ,że lekko :) używane i stąd dobra cena.Na warszawskim mototargu mają całe kartony takich okazji. Używane zwroty z wadami vanucci, held, probiker. Dobra cena ale towar pochodzi pewnie z wymian i reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi