Skocz do zawartości

Rękawice Vanucci - podejrzanie tanie aukcje

Rekomendowane odpowiedzi

Co prawda przymierzam się do zakupu Dainese Druids ale moją uwagę zwróciły rękawice Vanucci z allegro:

m.in.:http://allegro.pl/rekawice-vanucci-rekawiczki-motocyklowe-na-motor-i5052861407.html

inne: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=19073&us_id=37378965

Czy jest możliwe, że sprzedawca handluje oryginalnym towarem przy tak niskiej cenie zakupu? Zastanawiam się nad parą z pierwszego linka.

Wiesz.. ja kiedyś kupiłem Heldy u Louisa które oryginalnie kosztują 150 euro za 50 euro... miały malutki problem jakościowy (szew puszczający na ok centymetrze)....

Może to coś takiego? Drugi sort?

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Kupowałem u nich w zeszłym sezonie rękawice Vanucci na sympatexie jakiś turystyczny model za 179 zł. Nówki sztuki z metkami. Uważam że dobry zakup. Mają kilka kont na allegro. Mają też kaski w dobrych cenach i kurtki

jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;)

Uwaga doczytajcie co gość pisze o towarze :

Rękawiczki są modelami powystawowymi oraz testowymi mogą posiadać ślady użytkowania oraz przybrudzenia".

Można powiedzieć ,że lekko :) używane i stąd dobra cena.

Na warszawskim mototargu mają całe kartony takich okazji. Używane zwroty z wadami vanucci, held, probiker. Dobra cena ale towar pochodzi pewnie z wymian i reklamacji.