Maniek Srad Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam.Iz 23.05.2015 konczy mi sie wolnosc a wolnosc chcialbym zapamietac jak najlepiej wiazaca sie z tym co lubie wiec pomyslalem o eskorcie slubnej.Chcialbym was poprosic zebyscie w tym moim ostatnim wolnym czasie eskortowali mnie i moja towarzyszke :-) msza Sw odbedzie sie o godz 16:30 w kosciele przy ul.Grzyboska/Katowicka (tulipan) pozniej sala Zakrzew (Bonifacy) od Radomia ok.10km trasa Przytyk Tomaszow Mazowiecki.Mam nadzieje ze organizacja bedzie liczaca pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jeśli tylko gdzieś mnie nie poniesie jestem. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jak dożyję to będę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTELAN Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 bede !!!! :crossy: :crossy: :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Łooo 22 jadę do Łowicza na majówkę..lypa :-[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdolot Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Postaram się podjechać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jeszcze nie jest za późno, jeszcze masz czas na numer typu "dwa w dół i ogień" :).Mnie nie będzie, ale gratuluję :)! Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Hehe wiem ze czas jest ;-) ale...Dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Uuuu...chetnych malo... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 motocykle radom na FB i motofans też na fb Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Poczta pantoflowa wieść się rozejdzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Tez tak myslę. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Oby :-D nie posiadam fb nk trza tez skasowac bo przeszczelone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Poszło info na FB. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi