NUTI Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Poniżej kilka fotek mojej X-11. Motocykl prawie gruntownie odświerzony m.in - przednia lampa z Horneta - nowe lusterka, - tarcze licznika MoMan Indiglo, - obszyta kanapa, - wydechy Ixil, - nowy lakier czarna z perłą Xsyrallic - wiele dodatków malowanych proszkowo w kolorze czarnym, - tylna lampa LED wraz z migaczami, - reszty nie pamiętam :) turystycznienamotocyklu.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jak dla mnie lampa obrzydliwa, ale to kwestia gustu. Swoją drogą to mocno musiałeś ją reanimować? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) szaki, reanimacja polegała na kosmetyce, bo silnik jak dzwon, rama prosta bez przejść, ale była zaniedbana, poprzedni właściciel nie miał odruchu "macierzyńskiego" do motocykla i nie dbał o wygląd. Zresztą chciałem ją tak zrobić ;) turystycznienamotocyklu.pl Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez NUTI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgodzę się że lampa nie pasuje do bryły, ale za to pasuje to zegarów.. chyba jestem tradycjonalistą, ale wolałbym okrągłą.Henyłej - o gustach się nie dyskutuje, grunt żeby dobrze jeździła :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Cały myk polega na tym że oryginalną lampę można założyć bez żadnych przeróbek :) stelaż jest tak zrobiony że go demontuję i stara lampa siedzi :) turystycznienamotocyklu.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Przy tej kierownicy nie masz luzu na manetce gazu? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Przy tej kierownicy nie masz luzu na manetce gazu? Nie, manetka nie ma luzów i pracuje płynnie turystycznienamotocyklu.pl Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez NUTI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqel Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ogólnie moto super. Ta lampa mi też się nie podoba nie wiem czemu ale w moto typu Naked wolę klasyczną okrągła lampę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cross221 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Spoko lampa. Daje taki świeży look. Zresztą ma się podobać temu kto jeździ. Cytuj Tuning zawieszenia motocross i enduro Szukiel Racing Suspensionhttp://www.szukiel.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoman44 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Też mi się podoba. Ale w sumie z taką klasyczną mógłby nabrać bardziej old-schoolowego smaczku. Cytuj Tuning zawieszenia motocross i enduro Szukiel Racinghttp://www.szukiel.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi