Kowal17337 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 okeyy wracajac do tematu..to mnie dziwi ze moto jak stoi luzem jak dam piz*** to gada elegancko.. a na biegu lipaa://nie mam silyyymoze jeszcze przygnac to plaszke w doł od pływaka co wisi na niej zaworek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverX Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) A faktycznie ma moc chociaż na tych pierwszych 3 biegach? Idzie na jedno z 3 z gazu? Spróbować możesz i tak już nic tej pomarańczy nie zaszkodzi :) Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez SilverX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal17337 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 costyyy z 1 musze strzelic ze sprzegła... zeby wyrwało na koło:D z 2 to musze sie niezle wyzyc:Dno ale jak mu zakrece kranik to po chwili jest zajebiozza. nie moge moto utrzymac.. no ale kiedys paliwa musi braknac na zamknietym kraniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverX Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Według danych z poniższego pliku, pływak ustawiasz na 16mm.slide_valve_2.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal17337 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 jak na 16mm?? mógłbys miu wytłumaczyc?? :D? bylbym wdzieczny :Dz anglika kozak to ja nie jestem:D :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverX Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Wolny obroty ustawiasz kręcąc pokrętłem ssania.Takie coś znalazłem dla Hondy CR 250: 1997 - Keihin PJ:Pływak - 16 mmŚruba powietrza – 1,5 obr.Pozycja iglicy - 3Iglica - R1369MSDysza wolnych obrotów - 55Dysza główna - 175 Czyli dobrze o tym pływaku myślałem, śrubę powietrza ustaw na 1,5 obr. Nie patrz na ww. dysze i iglice bo do twojego moto być może fabryczne ustawienia inne były. Pływak ustawia się tak jak widać na załączonym obrazku. Kąt 45 stopni jest po to żeby zaworek pływaka się nie zamknął. Też z angielskiego jestem słaby ale jednak rozumiem co nieco z serwisówki czy z angielskich for. Także widzisz, nauczyciele i rodzice mieli rację z tą nauką... Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez SilverX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal17337 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 okeyy dzieki wielkie. wyciagne gaznik i opatrze wszystko... napisze .jeszczeno jestem. poziom pływaka jest ustawiony tak jak na zdjeciu i mi pisałes... dalej nic:/ strzela na biegu przy wyższych obrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi