wojtek353 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Witam . Mam problem z motocyklem yamaha ttr 125 . Problem polega na tym , że robię remont (nowy tłok , szlif ) i nie wiem której selekcji mam tłok :/ Są na nim następujące numery " 8649DA 09906-10 EXH " . Mierzyłem tłok suwmiarką i ma 53 mm . Wie ktoś może która to selekcja ? O jakich wymiarach kupić następny tłok ? (w załączniku zdjęcie tłoka). Z góry dziękuje za odpowiedzi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DK Motocykle Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 8649DA - to oznaczenie wossnera, selekcja pierwsza - "A". Mierzyłem tłok suwmiarką i ma 53 mm . Tłoki idą co 0.01mm przy poszczególnych selekcjach więc pomiar suwmiarką nie za bardzo ma tutaj sens.Daj cylinder komuś do pomiaru, niech sprawdzi czy można jeszcze wstawić tą samą selekcję tłoka czy już następną trzeba. Quote Największy w Zielonej Górze Sklep motocyklowy - DK Motocykle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts