michoa Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 a nie ma tam jakis znakow zeby to lampa stroboskopowa prawidlowo ustawic ? skoro jest regulowalny ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek0231 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Sa znaki tylko bys mi musial wytlumaczyc jak sie do tego zabrac. W serwisowce cos jest na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 jesli zaplon daje sie regulowac to w serwisowce musi byc opis jak to zrobic....z tym ze potrzebna ci bedzie lampa stroboskopowa do ustawiania zaplonu innaczej nie ustawisz precyzyjnie wyprzedzenia.... jak nie masz lampy to mozesz probowac ustawiuac to na czuja czyli przekrecic minimalnie stojan , przejechac sie i zobaczyc co sie dzieje , az dojdziesz do tego zeby jezdzil najlepiej -pamietaj tylko zeby silnik byl zawsze do testow prawidlowo rozgrzany.... ustawianie na sluch ma ten minus ze moze sie zle skonczyc -np wypaleniem dziury w tloku albo przegrzewaniem silnika przy dluzszej jezdzie, nieraz silnik na ucho dobrze chodzi a w praktyce jest zle wyregulowany.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek0231 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Rozwiązałem problem. Nie miałem podkładek uruchamiających zawór Q_Q Można zamknąć. Dziękuję wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek0231 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Pojawił się nowy problem, gdy jadę (Nie ważne na jakim biegu) to slychać jakby coś ocierało o coś, takie szumienie. Problem występuję tylko gdy motor wmiare wkreci się na obroty (Na nizszych i najwyzszych obrotach problemu nie ma), jak wciskam sprzęgło, odgłoś ocierania znika. Jakieś sugestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 sprzęgło się nie ślizga ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek0231 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 sprzęgło się nie ślizga ? Nie, sprzęgło działa jak należy, najciekawsze jest to że dawniej też miałem ten problem ale zniknął (Nic nie robiłem) i znów się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi