marcinktm Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witajcie mam problem i nwm martwic się czy nie martwić ?otóz odpalam cr wrzucam jedynke nic nie ciągnie wszystko jest ok ale jak zgasze i mam wrzuconą 1 to nie rozłańcza mi na biegu odpalam i jest ok ?co to moze byc tarcze ,olej motul mam zalany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ja bym się nie martwił.Jaki masz luz na klamce ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Luz delikatny jest zamöwilem zestaw tarcz przekladek i spręzun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 wymiana tarcz przekładek i sprężyn nie pomogła ,co robic luz na klamce jest taki sporowaty czy problem może tkwic w lince ze jest już rozciągnięta zapalam moto sprzęgło nie ciąnie wrzucebieg rozłancza wszystko ok na koło idzie moc ma co robić ?regulacja nic nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 zapalam moto sprzęgło nie ciąnie wrzucebieg rozłancza wszystko ok na koło idzie moc ma co robić ? Lać paliwo i pałować :) Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinktm Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 jedni pisza jezdzij drudzy powiec potem w jakim stanie bedzie skrzynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykkyre Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 wbij jedynkę i poruszaj moto do tyłu i do przodu i powinno pomóc.a co do skrzyni to jak podczas jazdy wszystko wchodzi delikatnie nic niepokojącego się nie dzieje to będzie git :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi