DAN Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Ciekawe te 426 ml oleju to na 1 rure czy na 2 ??Janek.P.S.podejrzewam ze na jeedna.NA jedna, najlepsze że dzisiaj rozebrałem jeszcze raz całe zawieszenie, niestety przy jednym z amorow odkreciła się w środku śruba łącząca i amor był wyższy niż 2, potem poprzegladałem jeszcze raz serwisówkę i model 95 ma mieć 548ml na jedną lagę tylko pytanie czy moja gsxr z 95 to juz model 95' czy jeszcze wcześniejszy, no ale nic wlałem 548ml poskręcałem wszystko jeszcze raz, amory pracują równo, nadal są dosyć twarde ale lepiej się prowadzi, więc prawdopodobnie tak ma być, jest twardo ale to wkońcu gsxr a nie KTM, podjadę jeszcze do jakiegoś serwisu niech sami pobujają motorem i zobaczy czy tak ma być.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tradasace Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2004 date produkcji mozesz wyczytać na wężykach hamulcowych , o ile nie zostały wymienione , tudzież na wewnętrznych elementach plastików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi