Wicher Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Bardzo miło' date='że mamy poetów u nas ale mogłes otworzyć sobie specjalny temat i tam sie popisywać zdolnościami a'la Mickiewicz :) Powracajac do tematu nigdy nie kupuj używanego motoru kup lepiej jakis nowy i to jak CBR to radze np 900RR bo 600 sie ponoc szybko nudzą i człowieku najważniejsze KUP NOWA PROSTO Z SALONU (wtwdy wiesz na czym jedziesz) .[/quote'] He he he, to dopiero porada, nie ma co. Rozbawiłeś mnie chłopie i to nieźle :mrgreen: Co do motocykla, to weź VFR. Moim zdaniem o niebo lepszy od CBR 600. Ja mogę Ci polecić XJ 600 Diversion. Prześmigałem na tym motocyklu prawie cztery sezony i byłem cholernie zadowolony. Trochę cierpi na niedobór mocy,ale zalezy co kto lubi :mrgreen: Ja bardzo sobie chwaliłem ten motocykl i moge ci go szczerze polecić. Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 XJta 600 nie dość, że cierpi na brak mocy to jeszcze na brak hamulców...no cóż ale taka jest moja opinia odnośnie większości motocykli...tak ma każdy właściciel VFR :) Kupuj VFR, nie zastanawiaj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 XJta 600 nie dość, że cierpi na brak mocy to jeszcze na brak hamulców Moim zdaniem XJ hamulce ma bardzo dobre, jak na tego typu motocykl. Ja miałem model z pojedyncza tarczą hamulcową i nie narzekałem. Czy to solo, czy z pasażerem i bagażem, zawsze hamowała skutecznie. Wiadomo,że nie mozna jakości hamowania XJ porównać do VFR, bo to zupełnie inna bajka :mrgreen: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 9 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2004 VFR VFR :D tylko musisz go dobrze obadac czy wszystko ma na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi