pol Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Mam DT 89E i nie mam iskry, przez dlugi okres poszukiwan wszystko skierowywuje mnie do modulu zaplonowego.zamierzam go rozebrac (oczywiscie jest nierozbieralny ale POLAK POTRAFI), czy ktos z Was rozbieral kiedys modul? gdzie nalezy przecinac twprzywo z ktorego jest zrobiony? Co z tym zrobic i ILE KOSZTUJE NOWY jak cos nie wyjdzie...??? :buttrock: :buttrock: :banghead: :banghead: :) :banghead: :banghead: :evil: :evil: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Co z tym zrobic i ILE KOSZTUJE NOWY jak cos nie wyjdzie...??? Nie wiem jak nowy ale używane ( czasem ze zdjęta blokada prędkosci) na ebay chodzą po 30-40 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi