motorek Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Odkupie lub przyjmę uszkodzony wal korbowego wraz z korbowodami i tłokami,motocyklowy,może być R4,R2 albo V2,może być razem z nie kapłana,skrzynią biegów,może ktoś z Was ma takie elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Mogę Ci oddać tłoki z CBR 600. Zatartego wału sam szukałem ale ceny jakie ludzie sobie życzą, do tego wciskając kit że to można przecież szlifować, wołają o pomstę do nieba. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ok,będę wdzięczny,napisz proszę na Pw, ile mam Ci wysłać i jakiś nr konta:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Spoko, napisałem że oddam :). Nie jest mi to do niczego potrzebne, tylko zajmuje miejsce u brata w garażu, a i kokosów na tym nie zbiję, to nie ma za co płacić ;). A Ty jesteś z Warszawy? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jestem z Sochaczewa, mój syn pracuje w polandposition na polczynskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi