GENAS_PMI Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam, mam proste pytanie, nie idę na wygodę, tylko nie mogę znaleźć konkretnej jednoznacznej odpowiedzi.Posiadam Quada Yamahę Bruin 350. Nie posiada ona biegów, jest tylko przód i wsteczny. Problem polega na tym, że fura nie przekracza 40 km/h a jedzie na dość dużych obrotach. W miejscu kręci się dobrze, obroty idą w górę, bokiem lata, pod górki podjeżdża, ale v-max mały. Proszę o konkretne informacje czym jest to spowodowane, podejrzewam, że wymiana drobnych części, ale nie wiem, czy on ma sprzęgło odśrodkowe jak np. w skuterach automatach.Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 możliwe że jest pasek zużyty.. u nas jak w kawie 750 był do wymiany leciał tylko 60 mph teraz po wymianie około 100 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi