Narky Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) CześćPlanuje zakup motocykla z salonu. Konkretnie zastanawiałem się nad KTM'm, model EXC 250 F Six Days, 2015 rok. Szukałem czegoś co można będzie zarejestrować i ewentualnie przejechać się drogą, bo dojechać na jakieś szlai enduro. Temat jazdy znam, jeździłem, oraz byłem posiadaczem takich motocykli jak : CR 250, CR 125, YZF 250, SX 125, RM 250. Co byście powiedzieli o tym modelu ? Jakieś wady, plusy, co ewentualnie najszybciej sie psuje ? Pozdrawiam Edytowane 24 Lutego 2015 przez Narky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 jeśli chodzi o 250tke, to ja po 2taktach polecam 350tke ponieważ.. jak wsiądziesz to poprostu braknie Ci mocy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 pierdolenie, ja zakupilem 2015 300XCW + pare kodow , 450sxf co mam sie chowa przy nim , nie jest taki elastyczny ale dol wyciaga dobrze pod gore itp tematy, az sam sie zdziwilem Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi