kermit_125 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 czesc niedlugo skoncze 16 lat i mam w planie zakup hondy nsr 125r. prosze napiszcie co sadzicice o tym motorku czy bedzie dla mnie dobry jako poczatkujacego motocyklisty (przesiadka z rometa ogara 200 :buttrock: ) prosze tez o wszelkie informacje dotyczace mozliwosci tuningowania tej hondy -jakie akcesoria, ile kosztuja, ile daja itd. oraz o jakies linki zwiazane z nsr-ka.pozdrawiam i z gory dziekuje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Witam!!! Moim zdaniem na początek będzie dobry,równie dobra może być ETZ 150,ale wiadomo,że wybór zależy od zasobności porttfela i indywidualnych upodobań :mrgreen: Jednak na Twoim miejscu(jako początkujący motocyklista wkraczający w świat większych prędkości :mrgreen: ) najpierw wziąłbym sobie to na spokój i szlifował swoje umiejętności, a dopiero później odkręcałbym bardziej manetkę i zabierałbym się za "tuning". Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 a ja polecam GS 500fajny motorek, nie znudzi CI sie po tygodniupojazd na lata - tani do kupienia, tanie w użytkowaniu, tanie części i jest ich dużo (motorow i częsci)nie ma sie co bac pojemnościza duzo nim co prawda nie pojeździsz, ale zrobisz prawko i bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 a ja polecam GS 500a czy na 500-tę nie trzeba prawka A? a kolega to ma 16 narazie....więc nie radzę ryzykować jazdy bez prawka 500-tą... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit_125 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 GS 500 nie wchodzi w gre bo tak jak pisalem mam 16 lat i nie zamierzam jezdzic bez prawka...mozecie mi jeszcze doradzic jakis w miare dobry kask i jakas kurtke za niewielkie pieniadze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 a nie lepiej cbr 125 - prawie o połowe tańsza (nowa) i najważniejsze że czterosów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 a nie lepiej cbr 125 - prawie o połowe tańsza (nowa) i najważniejsze że czterosów... Jak o polowe tansza :?: :?: CBR kosztuje 14 500 a NSR juz nie produkują ale kosztowała chyba 18 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 dane z: aprilia.waw.pl Aprilia RS 125 Replica Cena brutto: 22 300 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 O kurde... ale się wygłupiłem! :oops: wydawało mi się że kermit_125 chce kupic aprilie... :buttrock: czytać nie potrafie :buttrock: no.. ale i tak jestem za czterosówem czyli CBR 125. Coprawda NSR ma osiągi po odblokowaniu coś koło 2x leprze ale czy tylko to się liczy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 No i jak masz cbr to wystarczy kupic wyscigowe owiewki i mozna startowac w CBR CUP :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 NSR to dobry wybor. Maja dobre osiagi a i silniki sa wytrzymale jak na wyzylowane 125ccm. Ja widzialem CBR 125 nowa za 11000 bodajze. Widzialem na zywo CBR-e i jakas mala mi sie wydawala. Jedyne, co mi sie w niej podobalo to dzwiek jak na 125 :buttrock:. No i spalanie. Ogolnie w Polsce jest najwiecej NSR-ek jezeli chodzi o 125ccm, wiec latwo z czesciami, sa tansze... Jak zdalem na A1 to tez mialem NSR-ke i milo wspominam 8). BTW, Kollector: NSR tez sie po tygodniu nie znudzi :buttrock: Osiagi ma calkiem podobne do GS500. Dopisane:Co do kurtki, to ja niedawno kupilem na http://www.amx.republika.pl/home.html . Fajna skorzana kurtka, ochraniacze ma, wyglad tez super! W razie potrzeby mozna wymienic gdy nie pasuje. Gosciu nawet wysyla na swoj koszt :banghead:Jezeli chodzi o kask to mam Caberga z Allegro i jestem zadowolony. Za ok 300zl mozna kupic nowy, porzadny kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit_125 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 opatrzylem sobie ostatnio nowa cbr i zdecydowanie wole nsr poniewaz cbr-ka jest duzo slabsza i wyglada na duzo mniejszy motorek... a to ze jest to 4 suw... nie przemawia do mnie az tak zebym wolal cbr niz nsr :buttrock: mam jeszcze prosbe o jakies rady dotyczace jazdy na takim motorku bo chcialbym sie dowiedziec jak najwiecej... za wszystko wielkie dzieki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Pierwsz rada: zacznij od słabszego... (niech wypowiedzą się "starsi" motocykliść i potwierdza to co napisałem :buttrock: ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi