Arnuko Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) Witam, mój motocykl ciężko odpala na zimnym jak i na ciepłym. Gdy nacisnę przycisk rozrusznika motocyk owszem za każdym razem odpali ale przez pierwsze 5 sek. obroty wahają się pomiędzy 0,3-0,5 następnie wszystko wraca do normy, wcześniej nie miałem takiego problemu po odpaleniu obroty od razu wskakiwały na 1,5. Zauważyłem to już w zeszłym roku i myślałem, że to wina akumulatora lecz wczoraj wymieniłem go na nowy i nadal to samo. Edytowane 17 Lutego 2015 przez Arnuko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixser Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Co to za motocykl, gaznik wtysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Co to za motocykl, gaznik wtysk?Chinol "pisiont" . Do sprawdzenia automat ssania i luzy zaworowe. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnuko Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Ssania to on raczej nie ma ;) więc zostają luzy zaworowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Jesteś pewien, że nie ma ssania?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnuko Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Chodzi mi raczej, że nie ma automatycznego ssania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixser Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Do sprawdzenia w pierwszej kolejnosci sa luzy zaworowe ,jesli to nie pomorze to czyszczenie regulacja gaznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi