Limo Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Po co ruszać skoro jeździ, nie? ;) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos132 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Po co ruszać skoro jeździ, nie? ;)Nie. Po co? Jak dbasz tak masz, ja o swoje zawsze dbam. W najbliższym czasie sprawdzam zawory i po co jeżeli nic nie słychać niepokojącego w silniku? Po to żeby wyeliminować wszystkie niezgodności. Jestem przekonania, że jak coś sie popsuje to trzeba to naprawić, a nie wyrzucić lub zamienić na nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Aha :) Co do tej mapy to trochę dużo kasy, a nie mogę sobie teraz pozwolić na takie wydatki, więc raczej bd musiał znieść kaprysy zetki. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos132 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 "... a nie mogę sobie teraz pozwolić na takie wydatki" czytanie ze zrozumieniem się kłania. Nie pow, ze wykluczam wgranie nowej mapy tylko, że nie mogę teraz sobie pozwolić na taki wydatek, trzeba najpierw zrozumieć tekst potem się wypowiadać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ale to właśnie pokazuje jak dbasz, więc do kogo masz o to pretensje? Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos132 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie mam pieniędzy to właśnie pokazałem, że nie dbam o swój własny motocykl, bo nie wgram teraz nowej mapy tylko za 2, 3, a może nawet 4 miesiące haha rozśmieszyłeś mnie :) Nie każdy śpi na kasie, niektórzy muszą harować żeby coś osiągnąć. Ty może tego nie rozumiesz, nie mam zamiaru się z Tobą sprzeczać, bo nie na tym mi zależy, tylko ciekawi mnie po co się udzielasz jak nie masz nic do powiedzenia na temat. Pretensji nie mam do nikogo, bo nie mam za co i nwm o co Ci teraz chodzi, może mi to wytłumaczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jak to nie mam nic do powiedzenia? Zaproponowałem Ci zakup oryginalnej puchy jak nie masz na mapę, ale Ty chyba wolisz żeby Ci się zawory wypaliły, stąd komentarz na temat dbania. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos132 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Zawory się nie wypalą, mogę Ci to zagwarantować, sam o to zadbam jak najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 I w ten oto magiczny sposób uzdrowiłeś swój motocykl, w związku z czym temat można chyba zamknąć :) Czekamy aż zetka pojawi się w dziale Sprzedam :) Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi