Łukasz Kozik Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Hej !Ze wzgledu na przedni hebel skonczyla mi sie TYLNA opona. Na hamowaniach jest odciazana i powaznie sie zuzywa. To mial byc jej drogi sezon. Poczatek byl niezly. Oponka nie zurzywala sie za bardzo ale terez skonczyla sie i zaczyna powoli przypominac kwadrat.W zwiazku z tym szukam nowej gumki na kolo 18. Chcialbym BARDZO poznac wasze opinie na temat roznych producentow. Generalnie z gry wykluczam opony dostepne w warszawskich sklepach z czesciami do starszych moto. Jakos Stomil i Haidenau nie sa postrzegane z liderow rynku. Szukam jaiegos Dunlop'a, Michellin'a, Bridgesone'a, albo co tam jeszcze macie. Generalnie opona musi byc dobra. Moja mz jezdzi raczej ostro i oponki musza byc z wyzszej polki. Piszcie wiec prosze na czym jezdzicie i jak to sie sprawuje, zaznacze jeszcze ze cena to sprawa na pozniej.Wie ktos moze czy w opone TT mozna wpakowac detke... no i czy to jest bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Witam! Moja mz również nie odpoczywa w trasie. Jeździłem jak do tej pory na Stomilach i Haidenu ale jeżeli w przyszłym sezonie będę zmieniał, a na pewno będę to zakupie oponkę "mitas" Mój kumpel jeździ na niej i pięknie klei się do asfaltu. Ta niemiecka Haidenau już mnie raz zawiodła na zakręcie i myślałem ze zaliczę szlifa ale na szczęście obeszło się bez tego a kolega jechał z przodu na mitas i nawet nim nie drgnęło. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Oj w tych eciach cos chyba za szybko te oponki sie zuzywaja ,jak nie spojrzec na etke to albo łysa albo nówka (która za niedługo bedzie tez bedzie łysa )mój kumpel jeździ na drutach juz :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 moze to wina czego innego np. złego cisnienia albo nieumiejetnego hamowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Trudno mi się wypowiedzieć o nowych oponach typu DUNLOP MICHELIN, bo obecnie na przodzie mam STOMILA a na tyle HAIDENAU, ale rok temu moją przednią opną był stary DUNLOP i ludzie możecie mi wieżyć albo nie , ale ta stara guma była poprostu THE BEST. I przyznaje racje JAKOŚĆ idzie w parze z ceną, ale jak wykończe stomila i haidenau to tylko coś z górnej półki. Niektórym może się wydawać że to tylko głupie pieprzenie, ale jak zmieniacie opnki to pomyślcie czy nie lepiej dołożyć kilkadziesiąt złotych więcej i miec coś solidnego, wkońcu opony są niezwykle istotne jeśli chodzi o bezpieczeństwom, nie wspominając oczywiście o frajdzie składania się w zakręty :banghead: pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 ja mam haidenau k60 90/90 110/80 i jestyem zadowolony mimo ze sa nowe to juz swietnie sie trzymaja nawet na mokrej trawi czy piasku na asfalcie Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi