mopek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam Forumowiczów. Jestem szczęśliwym posiadaczem Sportstera 48 z roku 2014.Jak wiadomo zima sprzyja dłubaniu w wyglądzie maszyny, więc chce założyć do mojego rumaka stylowe opony vintage (coker, firestone, avon itp). Z przodu nie ma kłopotu - 130/90-16 czyli MT90 / 5.00, to bardzo popularny rozmiarale z tyłu 150/80-16 nie występuje w żadnej firmie produkującej opony vintage. teraz pytanie:Czy da się założyć na fabryczną tylną felgę oponę 130/90-16? (obie będą wtedy identyczne)? Z góry dzięki za pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
americas Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 na przód i na tył możesz założyć np. coker beck 500x16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopek Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dzięki Americas ;) Coker/Beck 500x16 nigdzie w polsce nie mogę namierzyć :/// Jakbyś znał "źródło" to będę wdzieczny za info. Znalażlem tylko podobne - Avon AM7 500x16, ale ich bieżnik nie rozlewa się tak ładnie na boki, więc efekt dużo mniej "militarny" :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi