edigm Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam,zastanawiam się nad kupnem jakiejś piędziesiątki na prawo jazdy kat. AM. Mam dylemat jaki wybrać:•Yamaha DT•Honda HM•Aprilia RXMoże ktoś ma któreś z tych modeli, i mógłby mi doradzić? Cytuj Wy śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny...Ja śmieję się z was, bo jesteście tacy sami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 HM moim zdaniem najlepsza najlepszy zawias , najlepiej podłubany piec w serii , lekka, chyba że chcesz jeździć do szkoły i pierwsze skrzypce gra $$ to brałbym niedłubaną dt50 bo najoszczędniejsza.. w RX patrz w dowód rejestracyjny jak masz laskę albo chcesz mieć , nie wiem czemu sporo RX50 jest zarejestrowana jako jednoosobowa , nawet jak ma podnóżki pasażera , a pasażer poza limit=100 zł Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edigm Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Oczywiście oprócz tego, że do szkoły to też 4fun. :) Ale już kilka osób mi podpowiedziało mi, że DT, no bo przecież w sumie do niego są nie dość, że łatwo to i tanio dostać części zamienne. Co do haj$_$u, to do dyspozycji mam ok. 3200(zł). Cytuj Wy śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny...Ja śmieję się z was, bo jesteście tacy sami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ale dt i hm mają w sumie chyba ten sam silnik am6 więc to są te same części ? różnica że w cre jest on seryjnie mocniej podłubany ...... ja bym łykał cre ze względu na zawias i wagę -w moich oczach to jedyne hard enduro 50ccm :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edigm Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 No w sumie to dałeś mi trochę do myślenia, bo zaczynam się bardziej zastanawiać nad HM-ką. No cóż, jestem początkujący, więc mogę polegać tylko na radach bardziej doświadczonych ode mnie. :) Cytuj Wy śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny...Ja śmieję się z was, bo jesteście tacy sami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi