Mirek72 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam. Jestem w posiadaniu Midnight 1700 z 2007roku. Non stop pali mi sie kontrolka rezerwy paliwa, mimo prawie pełnego baku. Znacie może przyczynę tego zjawiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1992 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 a oprócz kontrolki masz wskaźnik paliwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek72 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 a oprócz kontrolki masz wskaźnik paliwa ?Tak mam i pokazuje ponad pół baku,czyli tyle ile jest a oprócz kontrolki masz wskaźnik paliwa ?tak mam i pokazuje pół baku,czyli tyle ile jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel1992 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Czyli masz osobny czujnik bo rezerwy wyciąg go ,może się zawiesił albo zepsuł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 A możesz bardziej rozbudować stwierdzenie o osobnym czujniku rezerwy? Kolego, wyciągnij plywak z całym zespołem sterującym i się dowiesz co go noli. Możesz na początek bezwyciągania sprawdzić gdzie należy szukać problemu. Serwisówka Ci w tym pomoże lub ktoś, kto ogarnia podstawy elektryki. Samymi przewodami mozesz sprawdzic i zachowanie się wskaźnika poziomu i kontrolki rezerwy. Na koniec i tak czeka Cię wyjęcie. TT Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi