simson s50 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 mam silnik s50 w simsonie ale już musze go wyremontować ponieważ nie miał mocy kopka nie działa a dzisiaj padł mi wał i nie wiem czy go wyremontować (generałka ) czy kupić używanego s 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoz3k Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 4 biegi. Lepszy jest. Ten od s51, najlepiej elektronik i dalej jeździć :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simson s50 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 właśnie dużo osub mi tak mówi i chyba tak zrobię i dzięki za rade :D :D :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapeć Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 I jak sobie wyremontujesz to wiesz co masz a jak kupisz kolejny to zachwile znów moze cos wysasc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simson s50 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 wiem zrobiłem tak jak ty mówiłeś wczoraj kupiłem wszystkie części : wał mza, tłok cylinder pierścienie mza, wszystkie łożyska SKF, simeringi , półksiężyc , tryb od kopki i zębatki a i gaźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi