veronx Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam,na sprzedaż mam wiertarkę / młot firmy Graphite , kupiłem ją w zeszłym roku na prezent dla Ojca, zanim mu ją dałem kupił sobie taką samą. Ja jej nie potrzebuje ani razu nie była użyta. Cena o 100zł niższa niż w sklepie. Do wglądu faktura za zakup.dane:Charakterystyka :System antywibracyjny rękojeści AVH redukuje wibracje powstałe podczas użytkowania.Korpus obudowy przekładni wykonany z magnesium obniża ciężar urządzenia oraz zwiększa trwałość urządzenia.Silnik z dużym zapasem mocy pozwala wykonanie nawet najbardziej wymagających prac wiercąco - kujących.Posiada możliwość wyłączenia udaru umożliwiającą wiercenie w drewnie, metalu, ceramice.Sprzęgło bezpieczeństwa chroni użytkownika podczas pracy w przypadku zablokowania wiertła.Dwuskładnikowa powierzchnia rękojeści głównej zwiększa komfort pracy szczególnie podczas długotrwałego użytkowania.PARAMETRY UŻYTKOWE:Młot udarowy SDS+ 1500W, obroty 750 min-1, udar 3200 min-1, energia udaru 4.5 J,3-funkcyjny, maksymalna średnica wiercenia w betonie 36 mm, przewód 3 m, (LxH) 410 x 260 mm,masa 6 kg,akcesoria: 3 wiertła do betonu, 2 dłuta, osłona przeciwpyłowa, zasobnik ze smarem, walizkaDANE TECHNICZNE:- Moc 1500 W- Napięcie znamionowe 230V ~ 50Hz- Typ uchwytu SDS PLUS- Prędkość obrotowa 750 obr/min- Liczba udarów 3200/min- Siła uderzenia 4,5J- Waga 5,65kg link do ogłoszenia na olx : http://olx.pl/oferta/nowa-wiertarka-mlot-graphite-58g862-1500w-sds-CID628-ID8qPNz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi