mucha56 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Jak w temacie sprzedaję swoje obydwa motocykle, jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę pisać na PW http://olx.pl/oferta/honda-cbr-1100-xx-CID5-ID7YSal.html http://olx.pl/oferta/honda-crf-450-04r-CID5-ID8wEW5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 honda crf 450 nie aktuala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 błyskiem poszła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Cóż zrobisz jak nic nie zrobisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jaki tam jest przebieg w tym XXie, 65930? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Tak Jestem motocyklistą a nie handlarzem. Motocykl posiadam od dłuższego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Tego nie twierdzę, tylko napisałeś w ogłoszeniu że od 2009 roku zrobiłeś 60000km, czyli jak był sprowadzany to musiał mieć 11 lat i 9000km. I to z Włoch, gdzie się jeździ cały rok. Coś mi tu nie pasuje. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Zgadza się. Może Ci nie pasować ;) jak ko kupiłem miał uszkodzoną lampę i zegary jak się przyjżeć zegarom to zobaczysz tam kontrolkę fi a jest to wersja gaźnikowa. Kupowałem nowe zegary i lampę w Honda Augustyn w Radomiu. Na starych zegarach było 16 tyś. Jak widzisz nie mam nic do ukrycia i każdemu kto jest zainteresowany mogę opowiedzieć całą historię tego moto i pokazać foty. Jest to motocykl niezawodny. Możesz popytać chłopaków z Radomia którzy mnie znają. Serwisował mi go Kuki jak wiesz kto to a ostatnio Maniek Motocykle na Automobilklubie Radomskim. Jak ktoś szuka motocykla do podróży to polecam jak do lansu to niech se kupi 600. Tym sprzętem prędkości rzędu 250-300 nie są problemem i nie boje siè na niego wsiąść i taką wykręcić bo wiem że mnie nie zawiedzie Edytowane 24 Stycznia 2015 przez mucha56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi